Bliv medlem
af vores klub

Vi er glade for din interesse i vores dejlige veteranknallertklub. Herunder kan du læse om fordelene ved at være medlem, samt hvordan du melder dig ind.

Et par af dine fordele som medlem

Som medlem af Veteranknallertklubben Aktiv får du mange fordele. Her har vi udvalgt tre. 

01

Klubblad

Som medlem modtager du 4 gange årligt vores klubblad Aktiv Knallert Forum. I bladet kan du altid finde spændende reportager, vejledninger, artikler og meget mere.

02

Fællesskab

Som medlem vil du blive del af et større fællesskab. Vi kører mange ture året rundt hvor du får mulighed for at bruge dagen sammen med folk med samme interesse.

03

Rabat

Som medlem får du adgang til rabat hos flere forhandlere af reservedele og udstyr. Det hænder jo at man får brug for en dims eller en dippedut til sit knallertprojekt. 

Om vores klub

Formålet med klubben er, at samle personer der har interesse for ældre knallerter. Ved ældre knallerter mener vi, knallerter der er 25 år eller ældre.

Vi tilbyder godt kammeratskab og masser af knallertatmosfære for et beskedent kontingent på kr. 325. Indmeldelsesgebyr kr. 30 opkræves ved nytegning.

OBS. Melder du dig ind efter den 1/7 koster kontingent kr. 170 og herefter kr. 325 årligt.

Sådan bliver du medlem

For at melde dig ind skal du sende en e-mail til formand Timo Kristensen på vkka.bestyrelse@gmail.com. I mailen skriver du følgende:

– Fulde navn
– Adresse, postnr. og by
– Telefonnummer
– Fødselsår

Herefter vil du modtage en velkomstmail og et girokort med posten – når dette er betalt vil dit medlemsskab være aktivt og du vil begynde at modtage vores klubblad.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klub.